DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop

Sokoldalú HVAC-egységek

Sokoldalú, kompakt HVAC-egységek hővisszanyeréssel DUPLEX 1500 – 11000 Multi 

Megrendelésre gyártott kültéri (tetőtéri) kompakt légtechnikai egységek 93%-os hatékonyságú, vadonatúj S7-es ellenáramú hőcserélővel és magas hatékonyságú EC-ventilátorokkal (az ErP 2015 szerint). A szerkezetileg új generáció a tetőtéri telepítésre szabott több egyedi megoldást kínál. A kiváló hőszigetelésű és a költséghatékony üzemeltetést lehetővé tevő, hőhíd-minimalizálást biztosító egységek burkolatát rozsdamentes acél keret erősíti, a függesztő fülek pedig egyszerűbb kezelhetőséget és tetőtéri telepítést garantálnak. A rendszer takarékosságát tovább növelő opció a szerviznyílásokkal ellátott, hőszigetelt alapkeret. Az alapkeret telepítése a légcsatornák közvetlen tetőátvezetésével a hőveszteségek szempontjából maximálisan hatékony megoldást nyújt, és nem bontja meg az épület megjelenését. Az új sorozatot szofisztikált RD5-es szabályozóval, integrált webszerverrel, internetcsatlakozással, heti üzemmel, a hőcserélő automatikus fagyvédelmével, állandó áramlás- vagy nyomás-, illetve szenzorok (pl. nedvesség, CO2 stb.) szerinti szabályozóval kínáljuk. További opció az egység felülrendelt rendszerekhez való csatlakozásra szolgáló szabályozó nélküli szállítása.

 [YTB]    Marketing video DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop

 [PDF]    Marketing katalógus DUPLEX Multi

 [PDF]     Műszaki katalógus DUPLEX 1500–11000 Multi-N Rooftop

[ATREA]  Tervező program


Előnyök

DUPLEX-S Flexi have very important competitive advantages concerning their construction and business philosophy that was coordinated with premium European wholesalers.

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA s.r.o. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

PHI-igazolás

Örömmel tudatjuk, hogy az ATREA újabb sikere megerősíti a tényt, hogy valóban vezető szerepet játszunk a szellőztetésben és a hőcserélésben, ahogy jelmondatunkban is hirdetjük.

bővebben