DUPLEX Inter-H

SOKOLDALÚ HVAC-EGYSÉGEK SOKOLDALÚ HVAC-EGYSÉGEK DUPLEX Inter-H 

A DUPLEX 770 és 1000 Inter-H típusú decentralizált beltéri légtechnikai berendezések hővisszanyeréssel, mennyezeti kialakítással. Jellemzőjük a hatékony hővisszanyerés, nagyon alacsony zajszint, alacsony elektromos betáp igény. Minimális tervezési, előkészítési és telepítési igény. A berendezések rugalmasan rögzített EC ventilátorokat, műanyag keresztáramú hőcserélőt, előmelegítőt, kihúzható szűrőt az elszívott levegő számára, két szűrőt a befújt levegő számára, by-pass zsalut a hővisszanyerő megkerülésére „free cooling“ működésben, záró csappantyúkat, hajlított belső hangcsillapítókat, standardan integrált CO2 érzékelőt és az összes szükséges funkció irányításához ATREA aMotion szabályzást tartalmaznak. A kondenzátumgyűjtő tálca elektromos szállal fűtött és automatikusan kapcsol.

A DUPLEX 770 és 1000 Inter-H sorozatú egységek kiegyenlített nyomású szellőzést biztosítanak iskolai osztálytermekben, nagyterű irodákban, üzletekben, éttermekben és minden olyan helyen, ahol közvetlen beépítés szükséges a tartózkodási térbe, minimális akusztikai nyomás szinttel.

A burkolat fehér színű (RAL 9010) festett lemezből készül. Az egységhez való hozzáférést ajtók biztosítják. Az ajtók kinyitásakor könnyen lecsatlakoztathatja az egység áramellátását szervizkapcsoló segítségével és kicserélheti a kihúzható befújt levegő szűrőt.

Az egységeket opcionális tartozékokkal is szállíthatjuk: elektromos beépített utófűtővel és ISO ePM1 55% (F7) kihúzható befújt levegő szűrővel.

 [PDF]    Műszaki katalógus DUPLEX 770 a 1000 Inter-H

[ATREA] Tervező program

Előnyök

Nagyfokú helytakarékosság – akár 60%-os területcsökkenés; Könnyű telepítés, nincs másodlagos költség; Különféle saját gyártású hővisszanyerő magok 50–92%-os hatékonysággal ...

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

Rendszerek

Esettanulmány az ATREA egységek többcélú épületben történő használatáról. Egyszerűen vigye az egérkurzort a többcélú épület fölé, és kattintson a kiválasztáshoz.