DUPLEX 650–6000 Flexi 3

Sokoldalú HVAC-egységek Sokoldalú, kompakt HVAC-egységek hővisszanyeréssel DUPLEX 650–6000 Flexi 3 

A sorozatban gyártott DUPLEX Flexi 3 kompakt egységek harmadik generációja a nagy sikerű DUPLEX Flexi sorozatra épül, és széles skálát kínál 650-6000 m3/h levegőteljesítménnyel (250 Pa névleges teljesítményű nyomástartalék mellett).

Az egységeket univerzális kivitelben szállítjuk, amely lehetővé teszi az parapet/padlón álló és a mennyezet alatti elhelyezést. Ezenkívül a padlón álló változat beltéri és kültéri környezetben egyaránt használható. Egy másik egyedi jellemzője az egység oldalra forgathatósága, pl. a befúvott és elszívott levegő felcserélhető. Ez nagyfokú variálhatóságot biztosít a helyszínen történő telepítéskor.

Az opcionális tartozékok (vizes hőcserélő, DX hőcserélő elzáró csappantyú, flexibilis csatlakozók stb.) elsősorban külső beépítésre szolgálnak. Az egységek a működési, kényelmi és működési követelményeknek megfelelően bármelyik elérhető vezérlőrendszerrel felszerelhetők, manuálisan, időprogrammal vagy érzékelők (pl. páratartalom, CO2 stb.) alapján vezérelhetők. Az egységek úgynevezett higiénikus kivitelben, a Német HVAC Berendezések Higiéniai Intézetének TÜV SÜD tanúsítványával szállíthatók.

[PDF] Marketing katalógus DUPLEX 650–6000 Flexi 3

[PDF] Műszaki katalógus DUPLEX 650–6000 Flexi 3

[ATREA] Kiválasztó szoftver

Előnyök

Nagyfokú helytakarékosság – akár 60%-os területcsökkenés; Könnyű telepítés, nincs másodlagos költség; Különféle saját gyártású hővisszanyerő magok 50–92%-os hatékonysággal ...

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

Rendszerek

Esettanulmány az ATREA egységek többcélú épületben történő használatáról. Egyszerűen vigye az egérkurzort a többcélú épület fölé, és kattintson a kiválasztáshoz.