DUPLEX 500–3500 Flexi-V

Sokoldalú HVAC-egységek Kompaktní větrací jednotky s rekuperací tepla DUPLEX 500–3500 Flexi-V 

A DUPLEX Flexi-V sorozatgyártású légkezelő berendezések rendkívül hatékony hővisszanyerővel vannak felszerelve, amelyek akár 93% -os hőmérséklet-hatékonyságot is elérhetnek alacsony légoldali nyomásveszteséggel. Ugyanolyan fontos alkatrészek és szó szerint a mozgatóerő az új csúcsminőségű EC ventilátorok - a világhírű gyártók, az EBM-Papst és a Ziehl Abegg termékei. Tekintettel az energia-megtakarításra és a megnövekedett berendezés-hatékonyságra, magától értetődik, hogy az EC-ventilátorok teljes skálája megfelel az ErP 2015 ventilátor-irányelv követelményeinek, sőt meghaladja azokat. A teljes DUPLEX Flexi-V sorozat univerzális kivitelben készül, és garantálja a nagy változékonyságot. Az alapkonfigurációban az egységek két, egymástól függetlenül vezérelt EC ventilátort tartalmaznak, hátrahajló lapátozással, nagy hatásfokú lemezes hővisszanyerőket, nagy hőcserélő felülettel, cserélhető befúvó és elszívó levegőszűrőket, amelyek ePM10 osztálya 50 % vagy ePM1 55 % (osztályozás szerint EN ISO 16890) és belső by-pass csappantyú, szervomotorokkal. A szellőzőegységek háza keret nélküli szendvicspanel konstrukció, kiváló hőszigeteléssel és minimális hőhíddal, ami még gazdaságosabbá teszi a berendezés működtetését. Az EN 1886 besorolás szerint az egységek megfelelnek a T2 hőszigetelési osztálynak és a TB2 hőszigetelési együttható osztálynak.

A következő kiegészítő opciók állnak rendelkezésre a DUPLEX Flexi-V készülékhez:

  • kétlépcsős légszűrés a befúvó és elszívott ágakon,
  • beépített fűtési hőcserélő (víz vagy elektromos),
  • beépített hűtő hőcserélő (víz vagy direkt elpárologtató),
  • beépített elektromos előmelegítő a hőcserélő védelmére.

További előny, hogy egyszerű a befúvó és elszívó ágak közötti váltás egyetlen paraméter beírásával a vezérlőrendszerbe (RD5 szabályozás esetén). A teljes mérési és szabályozási rendszer a plug & play elvén alapszik.

[PDF] DUPLEX 500–3500 Flexi-V Marketing katalógus

[PDF] DUPLEX 500–3500 Flexi-V Műszaki katalógus

[ATREA] Tervező program

Előnyök

Nagyfokú helytakarékosság – akár 60%-os területcsökkenés; Könnyű telepítés, nincs másodlagos költség; Különféle saját gyártású hővisszanyerő magok 50–92%-os hatékonysággal ...

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

Rendszerek

Esettanulmány az ATREA egységek többcélú épületben történő használatáról. Egyszerűen vigye az egérkurzort a többcélú épület fölé, és kattintson a kiválasztáshoz.