DUPLEX Inter

SOKOLDALÚ HVAC-EGYSÉGEK univerzális szellőztető berendezések DUPLEX Inter 

A szabadalmaztatott DUPLEX Inter egységek rugalmasan elhelyezett EC ventilátorokat, ellenáramú hőcserélőt, a bevezetett és elszívott levegő kicsúsztatható szűrőjét, a bevezetett levegő by-pass csappantyúját, a levegő elszívás és kültérbe való kifújás önhúzó zárócsappantyúit, beépített hangcsillapítókat és kiváló RD5 szabályozómodult tartalmaz. A kifolyás nélküli kondenzátum tálca automatikus kapcsolású elektromos elemmel melegített, ennek a megoldásnak köszönhetően az egységet nem szükséges kondenzátum elvezetéshez csatlakoztatni. A felső részben vannak elhelyezve a hangcsillapítók, a mennyezeti fúvókás levegőbevezetés állítható zsalui, a levegő elszívás szűrője és a beépített CO2 érzékelő.

A ház felületkezelésének alapkivitele lakkozott fémlemez két alapszínben – ezüst és fehér (RAL 9006 a RAL 9010). A palást szigetelését ásványi szigetelés alkotja, az egységbe való hozzáférés homlokzati ajtóval biztosított.

Opcionálisan az egységet 18 mm vastag laminált burkolólapokkal szállítjuk 3 választható foto furnér mintázattal (Natúr tölgy, Natúr bükk, Bardolino tölgy). Természetes a választható tartozékok széles skálája, mint pl.: elektromos beépített előmelegítő és utánmelegítő, homlokzati kombinált zsalu és a csővezeték kültéri csatlakozásának takarása.

természetes bükk természetes tölgy  bardolino tölgy fehér színű ezüst színű


 [PDF]   Iskolai szellőzés

 [PDF]   Műszaki katalógus DUPLEX 850 Inter

 [PDF]   Mintavevő DUPLEX 850 Inter

[ATREA] Tervező program

Előnyök

Nagyfokú helytakarékosság – akár 60%-os területcsökkenés; Könnyű telepítés, nincs másodlagos költség; Különféle saját gyártású hővisszanyerő magok 50–92%-os hatékonysággal ...

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

Rendszerek

Esettanulmány az ATREA egységek többcélú épületben történő használatáról. Egyszerűen vigye az egérkurzort a többcélú épület fölé, és kattintson a kiválasztáshoz.