PHI-igazolás

Örömmel tudatjuk, hogy az ATREA újabb sikere megerősíti a tényt, hogy valóban vezető szerepet játszunk a szellőztetésben és a hőcserélésben, ahogy jelmondatunkban is hirdetjük.

A cég sikeresen megszerezte a PHI-igazolást a DUPLEX Flexi 650, 1100, 1600, 2600 és 3600 termékek esetében – vagyis az összes Flexi egység esetében!

Hadd mondjuk el azoknak, akik még nincsenek teljesen tisztában ezzel az igazolással, hogy a passzív ház igazolás megszerzése egy nem kötelező igazolási eljárást a szellőzőegységek energetikai, akusztikai és mechanikai tulajdonságait illetően, amelynek eredményeként a termék megkapja a „passzív házhoz alkalmas komponens” minősítést. Bár ez az igazolás nem kötelező, nemzetközileg mégis ismert és általában elfogadott az ezen a területen gyártott termékeknek adományozott csúcsminősítésként.   

Egy környezetvédelem felelős vezetőjeként és számos szakmai társulás tagjaként az ATREA az egyetlen olyan vállalat a Cseh Köztársaságban, amely PHI-bizonyítvánnyal rendelkezik, és Európában is csak a negyedik, amely megfelel az ilyen méretű HVAC-egységekkel kapcsolatos, jól kialakított intézmény valóban szigorú feltételeinek.

DUPLEX Flexi PHI Certificate

Tájékoztatjuk Önöket arról is, hogy sikeresen befejeztük a PHI tanúsítási folyamatot a DUPLEX Easy hővisszanyerős háztartási légkezelő készülékeknél is - és ez a termék mindhárom méretében, a DUPLEX Easy 250, 300 és 400 méretet jelenti.

DUPLEX 250 Easy PHI Certificate DUPLEX 300 Easy PHI Certificate DUPLEX 400 Easy PHI Certificate