VARIANT / konyhai páraelszívók

Konyhai fedelek

VARIANT 

Kis és közepes méretű konyhákhoz alkalmas, levegőellátással rendelkező páraelszívó. A páraelszívóhoz szűrő, lámpák, egy cseppfogó tálca és körkörösen közvetlenül állítható kimenetek tartoznak.

Az elszívás és a levegőellátás egyetlen egységben történő egyesítése következtében nincs szükség nem épp esztétikus vezetékek felszerelésére a konyhatérben. A friss levegőnek egy páraelszívón keresztül történő biztosítása optimális légáramlást biztosít a konyhán keresztül, és így támogatja az elszívás hatékonyságát. Javasoljuk rendszerként történő telepítését egy automatikus működésvezérlésű DUPLEX szellőzőegységgel.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat