Control system  Ceilings pohled do strojovny

Miért érdemes a szellőztető mennyezeteket választani?

Vonzó tervezési megoldás optimális elszívási és világítási funkciókkal. Nemcsak konyhákhoz, hanem büfékhez vagy látványkonyhákhoz is. Páraelszívó rendszerekéivel összehasonlítható árak. Bármilyen méretű konyhában használható.
részletek ...

Miért érdemes páraelszívó fedeleket választani?

Különböző típusok széles választéka az alapvető elszívástól az integrált hővisszanyerésig. Különböző típusok széles választéka az alapvető elszívástól az integrált hővisszanyerésig. Kis és közepes méretű konyhákhoz készült
részletek ...

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat