Automatikus működésvezérlésAutomatinė valdymo kontrolė 

Kifejezetten étkeztetési létesítményekhez tervezett működésvezérlés. A működés alapelve a hőmérsékletek érzékelése a főzőtér felett a nem főzésre használt, normál szobahőmérsékletű területekkel együtt. Amint ezeknek az értékeknek az értékelése megtörtént, automatikusan kiszámításra kerül a HVAC-rendszer optimális teljesítménye. Ennek a tervezésnek a nyilvánvaló előnye a ventilátorok üzemelési költségeinek és a friss levegő újramelegítéséhez szükséges költségek akár 40 %-os csökkenése.

Javasoljuk egy DUPLEX szellőzőegységgel vagy SVF ventilátorkomponensekkel és automatikus működésvezérlővel ellátott rendszerként történő felszerelését.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat