MODIS 2 / páraelszívók

Konyhai fedelek

MODIS 

A MODIS páraelszívókat modul rendszerűként tervezték, hogy a felhasználó választhasson a komplett készlet vagy a jól követhető kézikönyv segítségével a helyszínen saját kezűleg összeszerelhető szerkezet között. Ezek a termékek kizárólag AISI minőségű, 1 mm vastag rozsdamentes acélból készülnek, hogy megfelelően ellenálljanak a hőnek, a nedvességnek és a szerves anyagoknak. A MODIS típus az első berendezés, amely sajátos tervezésű, IP 54 védelmi fokozatú, rozsdamentes burkolatba beépített lámpával és max. 60 °C-os hőálló képességgel rendelkezik. A lámpa konstrukciója biztosítja a megvilágítás szükséges erősségét és egységességét a munkafelületek felett. A szűréshez és a zsír eltávolításához akár 90 % hatékonyságú MODIS 400 × 400 típusú feszített rácslemezt használunk.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat