OPTIMA / konyhai páraelszívók

Konyhai fedelek

OPTIMA

OPTIMA 

Az OPTIMA konyhai páraelszívók hővisszanyeréssel, akár 75% -os hatékonysággal biztosítják a hatékony zsíros levegő elszívását és szűrését, valamint egyidejűleg kényelmes friss levegő befúvást biztosítanak, utómelegítéssel, minden méretű és elrendezésű konyhába, automatikus üzemű működéssel. A standard sorozattal szemben, beépített elektromos fűtőberendezésekkel vagy vízmelegítőkkel rendelkeznek a befújt levegő melegítéséhez vagy hűtéséhez.
Az OPTIMA konyhai páraelszívók összeszeerlve vagy összeszerelésre készítve (helyszíni) kerülnek szállításra. Rozsdamentes acéllemezből (ČSN 17240, AISI 304) készülnek. Teljesen rozsdamentes zsírfogó leválasztókat is tartalmaznak, akár 99% -os aeroszol befogás hatékonysággal, 400x400 mm méretben. Az elszívóernyők LED világítással vannak felszerelve IP65 védőburkolatban, 80 °C-os hőállósággal és kondenzátum- és zsírleválasztóval. A lámpák száma úgy van méretezve, hogy a munkafelületen 500 lux fényerősséget biztosítson.

A páraelszívó felső részén speciális, könnyen kivehető, mosható hővisszanyerő hőcserélők vannak felszerelve. Az elején elektromos PTC fűtőberendezések vagy vízmelegítők találhatók a beáramló levegő hőmérsékletének szabályozására. Az elszívók továbbá automatikus bypass szeleppel (nyári kerülőút) vannak felszerelve Belimo szervohajtással. Az elszívók elején légterelő lamellák találhatók a friss levegő egyenletes beáramoltatásához. Az elszívó és a beáramló nyílások kör alakú vagy téglalap alakúak és felülről vannak elhelyezve. A csatlakoztatott csövek hő- és hangszigeteléssel rendelkeznek, figyelembe véve a tisztítás és karbantartás lehetőségét tisztító nyílásokkal.
A beáramló és elszívó EC ventilátorok szűrővel kerülnek telepítésre a konyhai téren kívül (elsősorban akusztikai szempontok miatt). Az OPTIMA elszívókat standard 690 mm-es magasságban szállítjuk, az ügyfél igényeinek megfelelő alaprajzi méretekkel, meghatározott tartományban, egyedi megrendelésre akár atipikus méretekkel is.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat