SKV / szellőző és légkondicionáló mennyezetek

Szellőző és légkondicionáló mennyezetek

SKV / szellőző és légkondicionáló mennyezetek 

A teljes területre kiterjedő elszívás megfelel az étkeztetési létesítmények működésére, tervezésére és higiéniájára vonatkozó legszigorúbb előírásoknak. Bármilyen méretű és típusú konyhához alkalmasak. A zárt rendszernek köszönhetően megfelelnek az étkeztetési létesítmények higiénikus környezetére vonatkozó összes előírásnak. Alkalmazhatók alacsony belmagasságú vagy ívelt mennyezetek esetén, ahol a normál páraelszívók nem szerelhetők fel.

Fő előnyei az alacsony beszerzési ár, a vonzó megjelenés, a zárt elszívó rendszer és a gyors és könnyű karbantartás.

Javasoljuk a beépítésüket automatikus működésvezérlésű DUPLEX szellőzőegységekbe.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat