SMART box ø125 – ø400

Központi szellőztetés SMART box ATREA 

Az ATREA komplex rendszert egységes megoldásként kínálják olyan terek szellőztetéséhez, mint a lakóházak, iskolák, irodák és gyártóhelyiségek. Az egész rendszer egy központi egységből, SMART boxokból és kommunikációs hálózatból áll (csatlakoztatni kell az internethez).

Smart box minden szellőztetett szekcióba telepítve van. Az objektum nagyságától és topológiájától függően a központi egységhez akár 2 - 63 darabot lehet belőlük csatlakoztatni. A SMART box szabályozza az áramlást a bevezetésen és elszíváson az adott szekcióból oly módon, hogy mindig kiegyenlített nyomású üzemelést biztosítson (esetleg előre megszabott áramlási különbséget). Az opcionálisan csatlakoztatott szenzorok alapján az áramlás automatikusan kezelhető, illetve az egész rendszer manuálisan vezérelhető egy sor szabályozónak köszönhetően. A nagyobb szekcióknál – pl. az egész lakás – a bevezetés osztható és a zónák automatikusan szabályozhatóak (pl. nappali, éjjeli). Opcionálisan helyileg módosítható a hőmérséklet is. A kommunikációs hálózatnak és az internetkapcsolatnak köszönhetően távoli hozzáférés biztosított az ATREA felhőn keresztül a SMART box felhasználói, valamint a teljes rendszer kezelői számára.

 

Alapvető topológia
 [PDF]    Műszaki katalógus SMART box

 [PDF]    Szellöztetö rendszerek lakóházak

[ATREA] Tervező program

Előnyök

Nagyfokú helytakarékosság – akár 60%-os területcsökkenés; Könnyű telepítés, nincs másodlagos költség; Különféle saját gyártású hővisszanyerő magok 50–92%-os hatékonysággal ...

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

Rendszerek

Esettanulmány az ATREA egységek többcélú épületben történő használatáról. Egyszerűen vigye az egérkurzort a többcélú épület fölé, és kattintson a kiválasztáshoz.