Bizonyítványok

Az ATREA s.r.o nagy hangsúlyt fektet a termékminőség, a biztonság és a hibátlan működés biztosítására mind a belföldi, mind a külföldi piacra készülő valamennyi termékét illetően. A vállalat szorosan együttműködik számos bevizsgáló intézménnyel és laboratóriummal, és valamennyi termékét rendszeresen tesztelik és vizsgálják.

PHI:

Az ATREA sikeresen teljesítette a PHI-igazolás megszerzésének eljárását a DUPLEX 1100, 1600, 2600 és 3600 Flexi termékek esetében – vagyis az összes Flexi egység esetében!

Egy környezetvédelem felelős vezetőjeként és számos szakmai társulás tagjaként az ATREA az egyetlen olyan vállalat a Cseh Köztársaságban, amely PHI-bizonyítvánnyal rendelkezik, és Európában is csak a negyedik, amely megfelel az ilyen méretű HVAC-egységekkel kapcsolatos, jól kialakított intézmény valóban szigorú feltételeinek.

PHI Logo

Megfelelőségi nyilatkozat

Az ATREA minden termékére megfelelőségi nyilatkozat kiadására kerül sor.
A „Megfelelőségi nyilatkozat” elküldése külön kérésre történik.

EK megfelelőségi nyilatkozat

A vállalat minden olyan termékére, amely a 17/2003 Coll. és a 616/2006 Coll. sz. kormányrendeletek hatálya alá esik, EK megfelelőségi nyilatkozat kiadására került sor, és a termékek viselik a CE-jelölést.
Az elektromágneses összeférhetőség és elektromos biztonság vizsgálatát hivatalos testület végezte, amely a termékek számára kiadta a bizonyítványokat.

Higiéniai biztonság

A DUPLEX egységek és a lehúzófedelek megfelelnek a higiéniai biztonság követelményeinek.
 Az egységek megfelelnek az ún. „higiénikus változatú” egységekre vonatkozó előírásoknak, és telepíthetők magas szintű környezettisztasági követelményeket támasztó orvosi és egyéb intézményekben.
 Ezt a biztonságot egy szakértői vizsgálat erősítette meg, amelyre a prágai Országos Közegészségügyi Intézetben került sor.