DUPLEX RDH5-L

Medencék egységei DUPLEX RDH5-L 

Az egység teljesen festett részekből készült, és a medencék kémiainak ellenálló medencék nedves területeinek szellőztetésére szolgál, ideértve a sós vízzel rendelkező medencéket is. A sós környezetben a korrózióállóság megfelel a ISO9227 NSS 480 órás tesztnek.

Az alapváltozat tartalmazza a keringető és elszívó EC ventilátort, egy ellenáramú rekuperatív hőcserélőt, egy cirkulációs és by-pass zsalut mozgatókkal, melegvízes fűtőelemmel, a friss befújt és elszívott levegő előszűrőjét ecpandált fémből, egy cirkulációs szűrőt G4 szűrési osztállyal, használati utasítást és karbantartási dokumentumot. Az egység tartalmaz egy kondenzátum leeresztő szifont is. A beépített digitális vezérlő modul, beleértve az integrált TA, Ti2 hőmérséklet-érzékelőket és a ventilátor vezérlését, biztosítja az egyensúlyt a befújt és az elszívott levegő között a készülék minden üzemmódjában. A szállítás tartalmaz egy kültéri hőmérséklet-érzékelőt (a ház külső falára kell felszerelni) és egy beltéri hőmérséklet-érzékelőt (a medence csarnokába telepítve). Csatlakoztassa a kültéri érzékelőt az egységhez, csatlakoztassa a beltéri érzékelőt a CP vezérlőhöz vagy az egységhez, ha vezérlő nélkül hajt végre.

Javasoljuk, hogy csatlakoztasson egy opcionális relatív páratartalom-érzékelőt a medencetérben. A szabványos vezérlőmodul beépített webszerverrel van felszerelve, amely lehetővé teszi az interneten keresztüli vezérlés lehetőségét, illesztőprogram frissítését, vagy esetleges távoli hozzáférés nélkül a beállításokhoz vagy a szolgáltatáshoz.

Energiacímkék A

[PDF] DUPLEX RDH5-L  [ATREA] Tervező program[IMG] Energiacímkék

Előnyök

A DUPLEX Pro/Pro-V és az új DUPLEX Easy2 gyártósorok nagyon fontos versenyelőnyt jelentenek az építőipart és az üzleti filozófiát tekintve, amelynek koordinálása a prémium európai piacok igényein alapul.

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű.

bővebben

Letöltések

Itt letöltheti az összes kapcsolódó katalógusoldalt PDF-formátumban az Otthoni választékkal kapcsolatos összes információért.

Letöltések