DUPLEX Easy

Kompakt szellőztető egységek DUPLEX Easy

A DUPLEX Easy egységek kifejezetten nagy projektek és nagykereskedők számára készültek. Alacsonyabb ár az EPP-burkolatnak és az egyszerűbb vezérlőrendszernek köszönhetően. A készletköltségek csökkentése érdekében 5 különböző pozíciót tudunk kínálni egy egységben – lapos, padlón álló és mennyezet alatti jobbos/balos konfigurációval. Kiváló, 280 mm-es mélységméretet ajánlunk mennyezet alatti elhelyezéshez EBM-ventilátorokkal, 92%-os turbulens hővisszanyerő hőcserélővel, 100%-os terelőzsaluval és kétfokozatú saját vezérlőrendszerrel – CPB potenciométeres vagy CPA érintőképernyős vezérlővel.

[PDF] Marketing katalógus DUPLEX Easy

[PDF] Műszaki katalógus DUPLEX Easy

[ATREA] Tervező program

PHI Logo

Előnyök

A DUPLEX EC5 és az új DUPLEX Easy gyártósorok nagyon fontos versenyelőnyt jelentenek az építőipart és az üzleti filozófiát tekintve, amelynek koordinálása a prémium európai piacok igényein alapul.

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA Magyarország Kft. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű.

bővebben

Letöltések

Itt letöltheti az összes kapcsolódó katalógusoldalt PDF-formátumban az Otthoni választékkal kapcsolatos összes információért.

Letöltések