DUPLEX 650–3600 Flexi

Sokoldalú HVAC-egységek Sokoldalú, kompakt HVAC-egységek hővisszanyeréssel DUPLEX 650–3600 Flexi 

Sorozatgyártású sokoldalú, kompakt HVAC-egységek beltéri telepítéshez, ellenáramú hőcserélővel, amelynek hatékonysága akár 93 %-os, és nagyon hatékony EC-ventilátorokkal. Az egységek egy olyan sokoldalú változatban kaphatók, amely lehetővé teszi a padlóra állítva vagy mennyezet alá történő telepítést is. Ezenkívül az egységek oldalai felcserélhetők telepítés közben, vagyis a levegő bemenetének és kimenetének iránya megváltoztatható. Ez a helyszíni telepítés során a lehetőségek rendkívül nagy változatosságát biztosítja. Az opcionális tartozékokat (a meleg vizes fűtőtekercset és az elzáró ütközőket stb.) elsősorban kívülről történő telepítéshez tervezték. A funkciójukkal, kényelmességükkel és működésükkel kapcsolatos elvárásoktól függően ezek az egységek többféle vezérlőrendszerrel láthatók el, és működtethetők kézzel, időzítővel vagy szenzorok (légnedvesség- vagy CO2-érzékelők) segítségével. Ezek az egységek ún. „higiénikus változatban” is rendelhetők a HVAC-berendezések higiéniájával foglalkozó németországi ILH Berlin intézet igazolásával.

PHI LogoTÜV

 [YTB]   Marketing video DUPLEX 650–3600 Flexi

 [PDF]    Marketing katalógus DUPLEX 650–3600 Flexi

 [PDF]    Műszaki katalógus DUPLEX 650–3600 Flexi

[ATREA] Kiválasztó szoftver


Előnyök

DUPLEX-S Flexi have very important competitive advantages concerning their construction and business philosophy that was coordinated with premium European wholesalers.

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA s.r.o. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű ...

bővebben

PHI-igazolás

Örömmel tudatjuk, hogy az ATREA újabb sikere megerősíti a tényt, hogy valóban vezető szerepet játszunk a szellőztetésben és a hőcserélésben, ahogy jelmondatunkban is hirdetjük.

bővebben