DiNER-T / konyhai páraelszívó levegőellátással

Konyhai fedelek

DiNER-T 

Kompakt szellőzőberendezés étkeztetési létesítmények számára nagy, akár 68 %-os hővisszanyerési hatékonysággal, felfűtés utáni visszanyeréssel a friss levegő ismételt felfűtéséhez és elszívó levegőszűrés akár 94 %-os hatékonysággal. Ennek a készüléknek az előnye az a tény, hogy a főzőtér feletti térben telepítve, közvetlenül a páraelszívó belsejében van telepítve minden funkció. A rendszerhez nem szükséges HVAC mechanikai helyiség, hanem csak a járatba telepített ellátó és elszívó ventilátorok. Ezért kiváló megoldás olyan épületek felújításához, ahol nincs hely HVAC mechanikai helyiség számára.

Javasoljuk SVF ventilátorkomponensekkel és automatikus működésvezérlővel ellátott rendszerként történő felszerelését.

Hogyan kell megtervezni az ipari konyhák megfelelő rendszereit?

Ez a rész bemutat mindent, amit tudni kell egy megfelelő rendszer tervezéséről és az elkerülendő dolgokról. Elsősorban étkeztetési létesítmények kezelői számára készült.


további részletek …

Miért az ATREA?

Az ATREA s.r.o. által gyártott fő rendszerkomponensek a hővisszanyerő DUPLEX szellőzőegységek, a szellőző és légkondicionáló mennyezetek, a páraelszívók, a házak és lakások meleglevegős fűtéséhez használt szellőzőegységek és mindezek vezérlőrendszerei.

Mit kínálunk?

Szabadalmazott termékek, tanácsadó szolgáltatások, tanulmányok, illetve projekttervezési dokumentációk összeállítása. További részletekért forduljon hozzánk.kapcsolat