A hővisszanyerővel rendelkező, otthoni használatra készült szellőztető egységek lakások és családi házak kényelmes, állandó nyomású szellőztetésére szolgálnak. Átfogó választékot kínálunk vízszintes beépítési helyzethez a DUPLEX EC4 szellőztető egységekből (beleértve a nagyon népszerű mennyezet alatti verziót is 280 mm mélységig), függőleges elhelyezéshez pedig a DUPLEX ECV4 egységeket.

Az ATREA olcsóbb megoldást is kínál nagykereskedők vagy nagyobb projektek számára, ahol az ár a legfontosabb szempont. Ezek a DUPLEX Easy egységek EPP-burkolatúak, de kiváló minőségű alkatrészekkel vannak felszerelve, így hővisszanyerési hatékonyságuk akár 92 %.


DUPLEX EC4 / ECV4

Ezek az egységek vízszintesen vagy függőlegesen is beépíthetők. A DUPLEX EC4 nagyszerű méretekkel, EBM-ventilátorokkal, 92%-os turbulens hőcserélővel és nagy igénybevételre alkalmas, alapkivitelben is internethez kapcsolódó vezérlőrendszerrel rendelkezik.

  • DUPLEX 180 EC4
  • DUPLEX 190 ECV4
  • DUPLEX 370 EC4
  • DUPLEX 390 ECV4
  • DUPLEX 510 EC4
  • DUPLEX 520 ECV4
Multi-purpose unit ventilators

DUPLEX Easy

Ezek ugyan olcsóbb otthoni légkondicionáló egységek EPP-burkolatban, de ezekben is nagyszerű alkatrészek találhatók bennük. Így a teljesítményük kiváló. Az egységek különböző vezérlőrendszerekkel és különböző vezérlőkkel is készülhetnek, hogy megfeleljenek az egyéni vagy közületi vásárlók árigényeinek.

  • DUPLEX 250 Easy
  • DUPLEX 300 Easy
DUPLEX Easy

Előnyök

A DUPLEX EC4 és az új DUPLEX Easy gyártósorok nagyon fontos versenyelőnyt jelentenek az építőipart és az üzleti filozófiát tekintve, amelynek koordinálása a prémium európai piacok igényein alapul.

bővebben

Kiválasztó szoftverünk

Az ATREA s.r.o. a tervezéssel foglalkozó szakemberek számára kompakt egységkiválasztó DUPLEX szoftvert kínál. A program jelenleg ingyenes terjesztésű.

bővebben

Letöltések

Itt letöltheti az összes kapcsolódó katalógusoldalt PDF-formátumban az Otthoni választékkal kapcsolatos összes információért.

Letöltések